FAQ ZAKELIJK

Hoe kies ik de juiste koffiemachine?

Dat doen we altijd samen in overleg. We bespreken wat de wensen en behoeftes zijn en zoeken altijd naar de machine die het beste bij jullie situatie past. 


Er zijn een aantal zaken van belang zoals bijv. het gebruik van verse melk (beste smaakbeleving) vs melktopping (minder moeite met schoonmaken) en koffiebonen (beste smaakbeleving maar langzamer koffiezettijd) vs instantkoffie (mindere smaakbeleving maar supersnelle koffiezettijd) etc etc. Deze zaken, en meer, zullen aan bod komen tijdens het inventarisatieproces.

Moet ik een machine kopen of kan ik ‘em ook leasen?

Beide is mogelijk. Samen kijken we naar de oplossing die het beste bij jullie past.

Hoe kies ik de juiste koffie?

Het draait allemaal om smaak en smaken verschillen. Om erachter te komen houden we een proefsessie zodat jullie de juiste keuze kunnen maken. Daarnaast zal de installateur tijdens het plaatsen van de machine, de machine precies naar jouw smaak en wensen instellen om daarmee de perfecte samensmelting van koffie en machine te bewerkstelligen.

Hoe vers is jullie koffie?

Ten opzichte van de meeste koffieleveranciers voor het zakelijke segment leveren wij koffie dat vers gebrand is zodat jij kan genieten van de ultieme smaakbeleving. Wanneer onze koffie gebrand is zie je aan de datum op de achterzijde van de verpakking.

Is jullie koffie gecertificeerd?

Bij de selectie van onze koffiebonen geven wij altijd voorrang aan bonen die gecertificeerd is. Zo zijn al onze koffiebonen, op een na, Rain Forest Alliance (RFA) gecertificeerd. RFA plantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteits koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Hebben jullie naast koffie ook bijproducten?

Jazeker! We hebben melktopping en cacaopoeder voor de drankjes. Daarnaast leveren we ook bekertjes, suikersticks en roerstaafjes. Alles is bespreekbaar.

Kan ik de koffie en eventuele bijproducten zelf bestellen of kan het ook automatisch elke maand geleverd worden?

Beide kan, wat jij het fijnst vindt. Als je alles zelf wilt regelen dan kan je de bestelling zelf plaatsen. Indien je het handig vindt om het standaard op een vast moment te laten komen dan kan dat ook geregeld worden. Uit ervaring kunnen we een juiste inschatting maken wat betreft de benodigdheden, zo hoef je nooit zonder voorraad te zitten.