"Dat koffiemoment, dé reden om samen te komen en elkaar de leukste verhalen te vertellen, te lachen, te verbinden". Kies hieronder jouw koffiemelange uit ☕

Wat onze koffieblends zo bijzonder maakt?

1. Vers gebrand. 

De ultieme koffiebeleving ervaar je met vers gebrande koffiebonen. Hier bestaat geen twijfel over! Onze koffie wordt wekelijks vers gebrand zodat jij kan genieten van de beste kwaliteit. De branddatum wordt altijd op de verpakking vermeld. 

2. Ambachtelijk

Onze koffiemelanges worden in kleine batches gebrand van elk 10kg. Dit gebeurd met zorg en aandacht (en liefde). Geen massaproductie dus!. Dit draagt aanzienlijk bij aan de kwaliteit in het kopje

3. Slow-roast

Onze bonen worden lekker langzaam geroosterd gedurende 12 a 14 minuten. Alleen bij ‘slow roast’ krijgen de koffiebonen voldoende tijd om al die bijzondere karaktereigenschappen te ontplooien en de smaak af te geven. Daarom branden we langzaam en geduldig. Perfectie laat zich niet opjagen.

4. Semi post-blend

Wij behoren tot een handjevol koffieleveranciers die haar arabica en robusta koffiebonen apartvan elkaar brandt (arabica en robusta kun je zien als koffierassen). Onze robusta koffiebonen branden wij iets donkerder om de nodige body aan onze koffiemelanges te geven. 

5. Rijp geplukt

Hier begint het mee. Onze ruwe koffiebonen worden in het land van herkomst op het juiste moment geplukt. Enkel rijpe koffiebessen zorgen voor een uitzonderlijke kwaliteit. En dat proef je!

6. 100% UTZ/RFA gecertificeerd

Yep, je wordt niet zomaar een AanDeKoffie boon. Onze ruwe koffiebonen zijn afkomstig van UTZ/Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteitskoffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

7. Koffiemelanges

Al onze koffie zijn blends (of melanges). Dit houdt in dat wij bonen uit verschillende landen met elkaar mengen tot 1 mooi geheel met elk een uitzonderlijk smaakprofiel. Onze koffiemelanges zijn doordacht en hebben hun eigen identiteit. 

Je ziet het, alle ingrediënten zijn aanwezig om jou te laten genieten van een heerlijke kop koffie ☕ 

Voor zakelijk gebruik gelden andere voorwaardes, ook m.b.t. de prijs. Neem contact op voor meer informatie.