Aan de koffie... "de verbindende factor"

Je hebt auto fanaten, je weet wel, van die mensen die eindeloos kunnen praten over auto's. Het is hier niet anders, alhoewel.. hier gaat het over koffie en koffiemachines. 


AanDeKoffie is opgericht begin 2021 voor de koffie fijnproever die een zwak heeft voor niet alleen een mooie kop koffie, maar ook voor de apparatuur en ambacht die daarbij komt kijken. Ons doel is om de nummer één keuze te zijn voor de (fanatieke) koffieliefhebber die wilt genieten van barista kwaliteit koffie, maar dan vanuit thuis of op het werk.

Waarom we doen wat we doen

"In een tijd waarin zoveel verdeeldheid heerst is er dat koffiemoment... als 'excuus' om samen te komen en te verbinden met de ander en jezelf. Wij helpen je daarbij door de ultieme samensmelting tussen koffieboon en machine te verwezenlijken. Zin in heerlijke koffie?

onze belofte aan de particulier

Bij AanDeKoffie doen we ons uiterste best om een mooi aanbod neer te zetten aan koffiemachines (half- en volautomaten), koffiemolens en vers gebrande koffie. Ons aanbod valt onder het hoog segment en wij richten ons op de koffieliefhebber die opzoek is naar iets buitengewoons.


Wij willen graag zien dat jij tevreden bent vanaf het moment dat je onze website (of showroom) bezoekt tot de ondersteuning die je ontvangt enkele weken, maanden en zelfs jaren na jouw aankoop.


AanDeKoffie begrijpt dat het (voor het eerst) aanschaffen van een kwaliteitskoffiemachine (en/of molen) met enige twijfel gepaard kan gaan. Bij AanDeKoffie ben jij in goede handen. Ons team belooft te helpen bij het kiezen van de juiste machine en zal jou gedurende het gehele proces ondersteunen bij mogelijke uitdagingen.

onze belofte aan organisaties

Dat connectie moment waar jouw personeel, klanten en bezoekers echt blij van worden. Dat begint met mooie koffie en indien nodig een totaal koffieconcept met daarbij een passende koffiemachine en aanvullende ingrediënten en benodigdheden. Daar helpen we jou bij. Wij zijn jouw 'one-stop-shop' voor al jouw koffie gerelateerde vraagstukken. 


Voor organisaties geldt ook dat het een uitdagende opgave kan zijn om de juiste keuze te maken omtrent koffiemachine en alles wat daarbij komt kijken. Ook als organisatie ben je bij ons in goede handen. Onze inventarisatieproces is nauwkeurig en toegespitst op jullie wensen en behoeftes. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw koffiemoment, met jezelf en relaties, er één is om echt blij van te worden. 

Gratis verzending

Samen gaan we na welke koffiemachine het beste bij jullie organisatie past

Praat met een expert

Vers gebrande koffie zodat jouw personeel en relaties kunnen genieten van de ultieme smaakbeleving

Kom langs de showroom

Kom je proeven? We ontvangen je graag voor een uitgebreide proefsessie

Kijk je met ons mee?

AanDeKoffie is de verbindende factor, daarom vinden wij het ontzettend leuk om te connecten via social media:

Abonneer! Bekijk onze videos en doe kennis op over de mooie wereld van koffie apparatuur.

Laat je inspireren! Kijk met ons mee achter de schermen bij alles wat we doen.

Laten we connecten! Like onze pagina voor de laatste weetjes en tips.

We posten regelmatig gave content met als doel onze kennis met jou te delen. Denk aan videos waarbij machines onder de loep worden genomen en hun werking wordt uitgelegd, tot leuke tips en weetjes. Mis niks!  En mocht je vragen hebben naar aanleiding van wat we delen, aarzel niet en neem contact op.

last but not least..

Hét koffieforum van FB! Join the group en deel je koffiereis, help anderen en stel vragen over alles wat te maken heeft met koffie en koffiemachines. Scan mij:

Groetjes,

Team AanDeKoffie.nl