Je hebt auto fanaten, je weet wel, van die mensen die eindeloos kunnen praten over auto's. Het is hier niet anders, alhoewel.. hier gaat het over koffiemachines. 


AanDeKoffie is opgericht begin 2021 door koffieliefhebbers voor koffieliefhebbers die een zwak hebben voor niet alleen een mooie kop koffie, maar ook voor apparatuur en ambacht die daarbij komt kijken. Het doel is om de nummer één keuze te zijn voor de (fanatieke) koffieliefhebber die wilt genieten van barista kwaliteit koffie, maar gewoon vanuit thuis.

Waarom we doen wat we doen

Het is simpel:

"Wij geloven dat de ware koffieliefhebber het verdient om vanuit het comfort van thuis te genieten van barista kwaliteit koffie... met behulp van mooie koffieapparatuur"


Bij AanDeKoffie doen we ons uiterste best om een mooi aanbod neer te zetten aan koffiemachines (half- en volautomaten), koffiemolens en vers gebrande koffie. Ons aanbod valt onder het hoog segment en wij richten ons op de koffieliefhebber die opzoek is naar iets buitengewoons.

onze belofte

Wij willen graag zien dat jij tevreden bent vanaf het moment dat je onze website (of showroom) bezoekt tot de ondersteuning die je ontvangt enkele weken, maanden en zelfs jaren na jouw aankoop.


AanDeKoffie begrijpt dat het (voor het eerst) aanschaffen van een kwaliteitskoffiemachine (en/of molen) met enige twijfel gepaard kan gaan. Bij AanDeKoffie ben jij in goede handen. Ons team belooft te helpen bij het kiezen van de juiste machine en zal jou gedurende het gehele proces ondersteunen bij mogelijke uitdagingen.

Kijk je met ons mee?

Als het aan ons ligt word jij in een mum van tijd een uitstekende thuis barista zodat niet alleen jij, maar ook jouw naasten kunnen genieten van mooie koffie.


Daarom willen wij je uitnodigen om ons te volgen op onze sociale media kanalen:

Abonneer! Bekijk onze videos en doe kennis op over de mooie wereld van koffie apparatuur.

Laat je inspireren! Kijk met ons mee achter de schermen bij alles wat we doen.

Laten we connecten! Like onze pagina voor de laatste weetjes en tips.

We posten regelmatig gave content met als doel onze kennis met jou te delen. Denk aan videos waarbij machines onder de loep worden genomen en hun werking wordt uitlegt, tot leuke tips en weetjes. Mis niks!  En mocht je vragen hebben naar aanleiding van wat we delen, aarzel niet en neem contact op.

last but not least..

Hét koffieforum van FB! Join the group en deel je koffiereis, help anderen en stel vragen over alles wat te maken heeft met koffie en koffiemachines. Scan mij:

Groetjes,

Team AanDeKoffie.nl